ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ

Σας περιμένουμε κάθε απόγευμα 5μμ – 9μμ για να σας ενημερώσουμε για τα νέα προγράμματα.

Το καλύτερο παράδειγμα η καλύτερη εμπειρία για τις μαθήτριες μας να διδαχθούν μάθημα Μπαλέτου και Pas de deux από επαγγελματίες χορευτές!!Αυτή την φορά είχαμε την χαρά και την τιμή να έχουμε χορευτές από την Εθνική Λυρική Σκηνή και το Εθνικό Μπαλέτο της Γεωργίας !!! Τους ευχαριστούμε πολύ που ήρθαν στη σχολή μας και μπράβο στις μαθήτριες μας για την απόδοση τους σε ένα τόσο απαιτητικό μάθημα!!

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως η σχολή μας επιλέχθηκε και βρίσκεται στον κατάλογο Who is Who in Dance του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού της UNESCO με έδρα το Παρίσι!!

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Χορού 2023!! Χαρούμενα τα κορίτσια μας με τα μετάλλια τους!!! Συγχαρητήρια και στα μικρότερα τμήματα της σχολής μας για τις φετινές συμμετοχές τους σε διαγωνισμούς χορού και τις διακρίσεις τους!! Χρυσά Αργυρά Χάλκινα μετάλλια στολίζουν την σχολή μας!!

Αγαπητές μας μαθήτριες η κυρία Ελένη βρέθηκε στο Παρίσι για την Όπερα του Παρισιού και έχει πολλά να σας πει και να σας δείξει όταν επιστρέψουμε από τις καλοκαιρινές μας διακοπές!

Πόσο μεγάλη χαρά σήμερα στη σχολή μας που ήρθαν να διδάξουν Μπαλέτο δύο επαγγελματίες χορευτές η Janna χορεύτρια στο Σαν Φρανσίσκο της Αμερικής San Francisco Ballet και ο Elias χορευτής στo Εθνικό Μπαλέτο της Τσεχίας Národní divadlo balet / The Czech National Ballet Χαιρόμαστε που οι μαθήτριες μας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το ταλέντο την ευγένεια και το ήθος τους!!

Χρυσό Μετάλλιο 🥇 Κατηγορία Σύγχρονο και Αργυρό Μετάλλιο 🥈Κατηγορία Σύγχρονο σε διαγωνισμό χορού για τα κορίτσια μας και την σχολή μας!! Συγχαρητήρια στους μαθητές μας!! Καλή πρόοδο να έχετε και πάντα επιτυχίες!!! Πάντα δίπλα σας στα χορευτικά σας όνειρα!!

Μπράβο στα κορίτσια μας που κέρδισαν την 4η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού με χορογραφία της κ. Ελένης Εμμανουηλίδου!! Τέλεια διάκριση για την σχολή μας! Πάμε δυναμικά και στους διαγωνισμούς!!

Στο περιοδικό Οκ που κυκλοφορεί θα βρείτε συνέντευξη της κυρίας Ελένης για το χορό με φωτογραφίες από τη σχολή μας!! Χορεύουμε; Link: https://www.sxolixorounikaia.gr/wp-content/uploads/2020/07/Pbl_Baleto_736.pdf

Στο Χριστουγεννιάτικο περιοδικό Οκ η κυρία Ελένη Εμμανουηλίδου και οι μαθήτριες της σχολής μας εξηγούν τα οφέλη της αγαπημένης μας Τεχνης!! Link: https://www.sxolixorounikaia.gr/wp-content/uploads/2020/07/Pbl_Baleto.pdf

Στο περιοδικό Forma Απριλίου που κυκλοφορεί θα βρείτε κάποιες συμβουλές της κυρίας Ελένης πάντα για το Χορό! Link: https://www.sxolixorounikaia.gr/wp-content/uploads/2019/07/TELIKOEMANOYILIDOY.pdf

Στο περιοδικό Οκ μιλάμε πάντα για χορό! Link: https://www.sxolixorounikaia.gr/wp-content/uploads/2019/07/periodikookteliko2.pdf

Στο περιοδικό Forma Δεκεμβρίου ’18 που κυκλοφορεί θα βρείτε συνέντευξη που έδωσε η κυρία Ελένη Εμμανουηλίδου.Χορεύουμε γιατί μας κάνει καλό!!
Link: https://www.fthis.gr/flife/kids/h-elenh-emmanoyhlidoy-apokalyptei-ta-ofelh-toy-xoroy-se-paidia-kai-enhlikes

Συγχαρητήρια στη μαθήτρια μας που προετοιμάστηκε το καλοκαίρι στη σχολή μας με τη κυρία Ελένη Εμμανουηλίδου και πέτυχε στη Κρατική Επαγγελματική Σχολή Χορού μετά από οντισιόν όπου γίνονται δεκτοί χορευτές που μπορούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χορό!!

Παρουσίαση της σχολής στην εκπομπή «Στα θρανία»

Παρουσίαση της σχολής στην εκπομπή «Έξοδος»